Városháza

Ideje menni…

BúcsúKedves Olvasó! Ki itt belépsz, most bizonytalan ideig új tartalomra ne számíts. Diákmunkát, könyvismertetőt, pályázatfigyelést, diák-jogtárat másutt keress. A hír még számomra is friss és feldolgozandó. A téli hideg a Teret is befagyasztotta.

Lám, ismét új műfajban próbálhatom ki magam ezen a szürke hóvégi délelőttön. Ahogy párhuzamokon töprengek, az ugrik be, hogy a szerkesztői búcsúlevél olyasféle, mint az elbocsátó szép üzenet, a szakító SMS, vagy az akasztott ember utolsó sorai. Az első szó a köszöneté. Köszönet Nektek, akik látogattátok, olvastátok, véleményeztétek, ajánlottátok, vagy elrettentő példának örökre eszetekbe véstétek a Tiéd a Tér! nevű budapesti bázisú ifjúsági portált.

Emlékszem az indulásra. Nem is olyan régen, tizenegy hónapja történt. Azon tanakodtunk, hogy vajon hogyan lehetne elérni Titeket, akiknek írásainkat szánjuk, akikért voltaképpen minden karakter leüttetik. Kézenfekvő megoldásnak tűnt a közösségi oldalakon elhinteni és bízni benne, hogy nem gondoljátok álhírnek: április elsején indulunk. Ez sem blöff, mint ahogy Lovasiék is betartották a szavukat. Feloszlottak. Mondhatom, komoly egy bolondok napja volt. Szóval elkezdtük küldözgetni Nektek a legújabb cikkekről szóló értesítőket, Ti meg - valami jól eső csoda folytán - beiktattátok böngésző-szokásaitok közé, az oldalt.

Ma már ott tartunk (pardon, tartottunk), hogy az olvasók csaknem fele keresőkből, közel negyven százaléka pedig külső hivatkozások segedelmével talál(t) ránk. Úgy tűnik, sikerült nyomot hagynunk. És ez nem kevés. A fénysebességgel táguló harsány blogoszféra, a mellvillantások és a trágárságok korában kiváltképpen nem az. Hiszem, mi mindezek nélkül tudtunk remélhetőleg színvonalas, változatos, érdekes, friss és hasznos tartalmat szolgáltatni. Legalábbis a statisztikákból és a megjegyzéseitekből erre következtetek. Azt hiszem, minden olvasót meg kell becsülni.

Attól nem tartok, hogy mi lesz Veletek, mert nyilván megvannak a sokkalta kanonizáltabb, profibban működő, többet nyújtó site-ok. De hát egy hang mégiscsak kiveszik most. Egy hang, amivel még terveim, dédelgetett álmaim voltak. Szerettem volna közösséget építeni. Közösséget a szavak erejével. Mert a szó illetéktelen kezekben veszélyes fegyver ugyan, de a jó ügy szolgálatában mindenki számára jól ismert kotta és csodaszépen szóló hangszer. Abban hittem, hogy van, hogy lehet szavam számotokra. Beszélgetni, egymást meghallgatni, és vitatkozni lett volna jó. És kacagni és sírni és átélni és megélni.

Nehéz az álmokkal egyedül maradni. Éppen ezért, most ideje menni. Remélem, látjuk még egymást!

Vass Norbert

Hozzászólások

This is also a very good post

spotlight123 képe

This is also a very good post which I really enjoyed reading. It is not everyday that I have the possibility to see something like this.. emploi casablanca

Voljeti informacija na ovim

brosnanjane23 képe

Voljeti informacija na ovim web stranicama, što ste učinili izvanredan posao na članke. male enhancement product Velika blog ovdje!

It feels awesome to read

alex12 képe

It feels awesome to read such informative and unique articles on your websites.poker online

I am a new user of this site

kaelaalana képe

I am a new user of this site so here i saw multiple articles and posts posted by this site,I concerned more interest help with professional in some ofclubmz reviews  clubmz e-spy    samsung

Wonderful, just what a blog

miketyson képe

Wonderful, just what a blog it is! This blog has provided the helpful data to us continue the good work.vodka drink recipes

Stvarni fantastičan

brosnanjane23 képe

Stvarni fantastičan informacije mogu se naći na web stranici. male enhancement Uživam u svoj stil pisanja istinski voli ovu internetsku stranicu.

Zveckanje lijep dizajn i stil

brosnanjane23 képe

Zveckanje lijep dizajn i stil i odlične članke, ništa na sve ostalo što želite: D. vigrx plus Pozdrav!, ja stvarno poput vaše pisanje jako puno!

Outstanding Publish. I have

bellasowan képe

Outstanding Publish. I have not been viewing the website lately. Took a visit again and there were some terrific feedback on the website. Outstanding post. Keep up the great work. homes for sale whitby

Ageless Male Review Don't Try

khare képe

Ageless Male Review Don't Try Ageless Male Until You See This.Is Ageless Male is Not #1?Learn the truth about Ageless Male. Review ingredients & see comparison.

locksmith in anaheim

khare képe

locksmith in anaheim ca Locksmith Anaheim 24/7 service. Professional and affordable locksmith services in Anaheim. Call our locksmith Anaheim today (714) 409-3034.

Instar Interactive