Szabadidő

Golden Globe 2011

A helyszín http://www.daemonstv.com/2011/01/16/the-68th-golden-globe-awards-2011-winners/Los Angelesben, a helyi Lakers címerszínei közül az arany volt a domináns szín vasárnap éjszaka. A kosárcsapat csarnokában, a Staples Centerben adták át ugyanis a 2011-es Golden Globe díjakat.

Túl nagy meglepetések nem történtek a díjátadón. A bloggerek szerint, akik figyelemmel követték a ceremóniát, a köszönőbeszédek sem voltak túlságosan viccesek. A Cecil B. DeMille-ről nevezett életműdíjat Steven Spielberg és Martin Scorsese után ezúttal ismét egy színész érdemelte ki, a legnagyobbak közül való Robert De Niro. A legjobb rendező a Közösségi hálót jegyző David Fincher lett. A Facebook-mozi ráadásnak a legjobb dráma, a legjobb forgatókönyv és a legjobb zene kategóriát is behúzta. Örömét pedig nyilvánvalóan sok facebook-fan posztolja majd az üzenőfalán, ezzel a kör bezárul.

A legjobb férfi és a legjobb női színész kategória kitüntetéseit a szakírók már jó előre Colin Firth-nek és Natalie Portmannak adták. S lám, az abszolút favoritok díjra váltották az újságírói tippeket. Portman elsöprően energikus, sötét alakítását már volt szerencsém látni, remélem hamarosan A király beszédére is sor kerül.

A The Kids Are All Right című komédiát duplán díjazták. Nemcsak a legjobb vígjátéknak választották, hanem Annette Benning a legjobb komika trónjára is felülhetett. Arra viszont talán kevesen fogadtak volna, hogy a legjobb komikus színész díját a két filmben is jelölést szerző Johnny Depp elől elhalássza Paul Giamatti. Pedig pontosan ez történt. A Barney’s Version sztárja lett a Globe boldog tulajdonosa.

A mellékszerepek a várakozásoknak megfelelően a The Fighteré lettek. Melissa Leo-é egyik oldalról, Christian Bale-é a másikról. A legjobb rajzfilmet a Disney-Pixar kapta a Toy Story 3-ért, a legjobb idegennyelvű mozi a dán In a Better World lett. A televíziós sorozatok közül a Gengszerkorzót és benne Steve Buscemit tüntették ki. Hát ez lett volna az Oscar előszobája 2011-ben.

-vn-

Hozzászólások

The actual pumpkin is fresh.

byhhjoqwsfgt képe

The actual pumpkin is fresh. Decide whether you would want to cut a lid at the top or even a hole in the bottom in the pumpkin. When cutting a lid, don't cut a circle; it will likely be usually very hard to line up the lid whenever you want ,casque beats. to replace it all. Which means the enterprise gave the opportunity the inexperienced man ,nike blazer.. Then Knight promptly found Bormann and paid $500 respectively to develop the best blue ribbon sports company. He always wore sunglasses to signify ultra "cool" image.
Get a lean body! Indoor soccer requires a higher level of fitness. If you're looking for ,air max pas cher. toned or wanting to ,www.charlotteolympiaflat.us. sustain your stamina, indoor soccer is a great activity. Because the pace of one's indoor game is so fast, players are rarely given moments where they may walk or rest whatsoever.
CXY-I appreciate for use on your kind and generous sharing. Cheap christian louboutin uk evening provides an impressive woman's feet dazzle and shine with the twelve strikes of midnight. Possess a two stylish and wonderful christian louboutin shoes flats is women's lifetime pursuit.
The expense could be in cash, in free trading stock maybe restricted stock. Crown Equity Holdings Inc. Crown Equity Holdings Inc. I personally including fall containing neat wind circulation. I really like to wear this Christian louboutin blows elegant sunsets lighting. This scene is perfectly beautiful.
Another big business etiquette mistake is considered the not having enough professional dress. When attending these events, make sure ,chaussures air jordan. look and are an online business professional. Leave the tennis shoes, they together with the sweats in your house. Coming from a house to outside office(s) inside of a trendy less than downtown Chicago neighborhood, I now had to move somewhere closer to home. Somewhere Possible walk to/from once the weather was decent and I wasn't walking alone not aware. This move also required to lower your expenses in the long run.

Instar Interactive