Szabadidő

Pályázat - Széchenyi related

pályázatokHobbifotósoknak, ötletembereknek hirdeti pályázatait a Nemzeti Múzeum. Az egyik "Az én Lánchidam" fotópályázat, a másik "Széchenyi újratöltve" ötletpályázat. Mindkettő a jelenleg is futó Széchenyi világa kiállítással kapcsolatosan tétetett közzé.

Egyik legnagyobb történelmi példaképünk, Széchenyi István munkásságát csak csodálhatjuk. Laikus ésszel tán fel sem fogható az a sok dolog, amit az országért és az itt élőkért tett. A megbecsülés és a tisztelet jeleként a Magyar Nemzeti Múzeum igyekszik aktívan ápolni emlékét. Jelenleg kissé újra is értelmezték a Széchenyi világa című kiállítással, ahol interaktív elemekkel közös gondolkodásra és cselekvésre hívják a múzeumlátogatót. A legnagyobb magyar által megvalósított álmokra lehet reflektálni a két pályázaton való részvétellel.

Széchenyi mely forradalminak mondható ötletét lehetne továbbfejleszteni? S hogyan? Mi lenne  az, amit mai fejjel megálmodna nekünk? A fővárosban milyen szerepe van jelenleg a Lánchídnak? Milyennek látjuk Széchenyi gróf egyik legfontosabb művét?

Amennyiben beindították e kérdések a fantáziádat, úgy ne habozz próbára tenni magad a Magyar Nemzeti Múzeum pályázatain. Az én Lánchidam fotópályázat és a Széchenyi újratöltve ötletpályázat is engedi kibontakozni kreativitásod minden kis tollpihéjét. A linkek alatt pedig megtalálod a részleteket!

Ha segítségre van szükséged, nézd meg a kiállítást a múzeumban, s kérdezz az ott sétáló alkalmazottaktól. Amennyiben a fotózáshoz némi inspirációra van szükséged, tekintsd meg a Hemzőváros című tárlatot, ahol Hemző Károly városfotóit láthatod.

-e-

Instar Interactive