Szabadidő

Báj-báj-Wave

google wave / wave.google.comEddig tartott, nemsoká le is kapcsolják a Google Wave-et, mely nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Legalábbis a felhasználók nem használják. Ugyanez a helyzet, mint a Zümm-mel, avagy Buzz-zal, mely a Facebook-ot lett volna hivatott helyettesíteni.

Elbukott, faltolt, leégett, kiégett, nem használják, nehéz... Efféle jelzőkkel illethetnénk a Google Wave-et, mert hiába költöttek rá milliókat, milliárdokat (vagy ki tudja), a platformot nem használják, legalábbis nem sokan. Így idén még változatlan formában lehet használni, a következő évtől azonban beépítik a technológiát más szolgáltatásba.

logósságok / logoblink.comA platform sokak szerint bonyolult, sokaknak nem is fut a gépén, mert sokat levesz a teljesítményből. A számítástechnikai szakik még korainak tartják a projekt felfüggesztését, szerintük még idő kellene ahhoz, hogy kiforrjon, valamint, hogy a felhasználók rájöjjenek, hogy jó.

A Google korábbi, sikertelennek mondható fejlesztése, a Buzz, avagy Zümm sem váltotta be Facebook-versenytársi reményeiket, ugyanis abszolúte nem kedvelték meg az internetezők.

-e-

Instar Interactive