Szabadidő

Erzsébet királyné és a Flickr

britishmonarchy, flickrA Buckingham Palota a brit királyi családról készült fotókat tesz közzé a Flickr fotómegosztó portálon. Közelmúltbeli és archív felvételek is megtekinthetőek.

Nem igazán mondhatóak átlagos családi fotóknak a brit királyi család flickr gyűjteményében találhatóak, hiszen korábbi archív, tehát történelmi felvételektől kezdve a közelmúlt eseményeit mutatják be.

britishmonarchy, flickrA Buckingham Palota online jelenléte már a nemrégibenbeindított Youtube videomegosztó portálon, valamint a csiripektőlhangos Twitteren is érezhető volt, most úgy érezték, a képeket meg kell osztani a nagyvilággal.

britishmonarchy, flickrVan például egy szépia hatású esküvő kép Viktória királynőről és Albert hercegről, ahogy fogják egymás kezét 1854-ben. Vagy egy másik, fekete-fehér alkotás, melyen 6. György király és az anyakirályné láthatóak, amint figyelik a kis, göndörhajú Erzsikét, a jelenlegi királynőt.

A fotók csoportosítva vannak események szerint, így könnyen elkalauzolhatjuk magunkat különféle korokba, más-más helyszínekhez.

Sőt, mindencsaládtagnak van saját galériája, így például a Harry vagy Vilmos herceg-fanoknak sem kell búsulniuk. Van egy ún. "színfalak mögötti" felvételek, ahol a háztartásban folyó munkálatokat követhetjük figyelemmel egy állami bankettünnepség alatt.

-e-

Instar Interactive