Szabadidő

Ingyen Úszó EB megnyitó

úszó eb 2010 / homarblogA Magyar Úszószövetség döntése szerint ingyenes lesz az augusztus negyedikén kezdődő Úszó Európa-Bajnokság megnyitójára a belépés. Az első napon a műúszók már 18 órakor versenyeznek, ezután 20 órakor kezdődik a programkavalkád.

úszás / telesport.huEz lesz a harmincadik Úszó EB, így a programok tekintetében is gazdag kínálatnak nézünk elébe. Ami a versenyeket illeti, láthatunk majd úszú, műúszó, műugró és hosszútávúszó versenyeket (ez utóbbiakat Balatonfüreden, minden mást Budapesten). Összesen 61 versenyszámban avatnak majd Európa-bajnokot, a férfiaknál és a nőknél is 20-20 úszó, 3-3 hosszútávúszó, 5-5 műugró, 1 csapatverseny és 4 szinkron úszó verseny lesz. Várhatóan ezen a jubileumi bajnokságon vesz részt eddig a legtöbb versenyző.

szinkornúszás / nsoA megnyitón beszél majd Schmitt Pál, lesznek koncertek, Presidence táncfellépés, tűzijáték. A Magyar Úszó EB hivatalos honlapján mindenféléről tájékozódhattok, a friss híreken túl a pulikutya kabaláról, a versenyzőkről és edzőikről is. A Wikipédián pedig máris láthatók a programok, és az eredményeket is nyomon követhetitek.

Természetesen minden jobb és izgalmasabb élőben, jegyet online is válthatsz például itt.

mti, mno, budapest2010.com
-e-

Instar Interactive