Szabadidő

Hangfoszlányok

http://www.kisalfold.hu/kitekinto/rod_stewart_enekel_a_kapcsolat_koncerten_-_videoval/2165604/Rod Stewart nem csak vitorlázásban jeleskedik, Presser a Csík Zenekarral zenél, a Limp Bizkit pedig közre adja legújabb kislemezét. Heti zenei érdekességek.

Arról, hogy Rod Stewart jó karban van, bárki megbizonyosodhatott, aki ellátogatott az idei Kapcsolat koncertre, ahol elemi erővel bikázta a közönség közé a focilabdát a 65 esztendős énekes. Most pedig újabb bíztató hír érkezett a popbizniszbe a labdarúgásból átnyergelt sztár biológiai fittségéről. Gyermeket vár ugyanis felesége. Stewart nyolcadik gyermeke valószínűsíthetően 2011 első hónapjaira várható. Az első „csöppség” jelenleg a negyvenhatodikat tapossa, a jelenlegi feleség viszont még negyven alatt van. Valahogy így kell ezt.

http://www.hweb.hu/2009/01/Presser Gábor két formációban is vendégeskedik a Szegedi Ifjúsági Napok alkalmával. A SZIN nulladik napján (lám, a Sziget-betegség a nullák és a mínuszok felé elérte a fesztiválszezon záró rendezvényét is…) több etno-gyökerű, vagy teljes egészében népzenét játszó zenekar is fellép majd. Presser a Csík Zenekarral, illetve a Fabula Rasa nevű bandával is színpadra áll és az ígéretek szerint öt-öt nótát kísér. A SZIN-ről egyébiránt tudnivaló, hogy a zöld fesztiválok közé tartozik, sőt idén a zajszint csökkentésére is kiemelten figyelnek a szervezők. Mint ahogy a közönség igényeit is maximálisan figyelembe veszik. Történt ugyanis, hogy az eredetileg egy kisebb színpadra szánt Scootert a - számunkra értelmezhetetlen - óriási közönségérdeklődés miatt a nagyszínpadra transzportálták. Back in the U.K.

http://paraguay-infoblog.com/?p=1414Egy korosztály szerzett be Limp Bizkites pólót, illetve a tökéletességre törekvők Fred Durst-ös piros full cap-et. Őket talán még érdekelheti az a hír, hogy a puha kekszet kedvelő legények ismét az originális felállásban – értsd: Wes Borland gitáros, ötletmesterrel soraiban – készítik Gold Cobra címre keresztelt stúdióalbumukat. Erről a lemezről hallgathatják meg az érdeklődők a második kislemezt, a Walking away-t. A kezdő gitártéma tagadhatalan borlandi, az ének Durst pókhasának legmélyéről jön és persze tetten érhető némi odabiggyesztett karcosság a leharcolt veteránok ifjú korából. Az összhatás egy fogatlan oroszlán mikrofonba nyáladzásához hasonlatos. Nem szeretnék elhamarkodottan ítélni. Hallgassuk meg a lemezt egyben.

-vn-

Instar Interactive