Érted vannak

Hallasd a hangod! - KözPresszó

hallasd a hangod - KözPresszóÚjraindítja hat hónapos programját a Cseresznye Ifjúsági Információs Szolgálat és Tanácsadó Iroda és az Erzsébetvárosi Diákönkormányzat. A jövő felnőttjeinek megszólításával, valamint a kerület életébe és döntésekbe való bevonásukkal a létrehozók remélik, hogy a KözPresszóban feldobott témák nem csak hasznosnak bizonyulnak majd, de meg is oldódnak valamelyest.

A Cseresznye egy aprócska Ifjúsági Információs Iroda a VII. kerületben, a Szimpla Kert emeletén. Az itt dolgozók igyekeznek minden, a fiatalokat érdeklő és érintő kérdésre válaszolni, legyen az utazás, iskolakeresés, lakáskeresés, jogi probléma, önkéntes munkavállalás, önéletrajzírás, klubszervezés... és még sorolhatnánk. Munkatársaik és önkénteseik soraiban pszichológus, jogi tanácsadó és pályaválasztási tanácsadó is képviselteti magát, aki szakszerű segítséget tud nyújtani minden hétköznap 2-8-ig. A segítségnyújtáson kívül internetezési lehetőség, filmklub, olasz nyelvi klub, babzsákfotel-tenger és önismereti csoport is vár! De ha új kört indítanál csak nincs helyszíned, írj nekik a cseresznyeiroda@gmail.com címre.

A Hallasd a hangod! keretein belül zajló első KözPresszó kávéházi óra december 14-én lesz, a VII. ker., Kazinczy utca 14. szám alatti Szimpla Kert I. emeletén, 11 órától. A különleges kávéházi óra keretében kávéházidíszletekkel, pincérekkel, kávé és szörp kíséretében lehet megadott témákban értekezni. Az első KözPresszó vendégei a kerületi döntéshozók és a kerületi fenntartású oktatási intézmények diákönkormányzati képviselői lesznek.

További infó: +36-1-3222-965

-e-

Instar Interactive