Útfélen

Budapesti Őszi Fesztivál 2010

Budapesti Őszi FesztiválBudapestre invitáljuk az egész országot, mert október 17-ig még tart az Őszi Fesztivál! A BÖF alatt mindenki megtalálja a maga kényének-kedvének megfelelő programot, legyen honpolgár, avagy más nemzet szülöttje. Igen-igen, ha mentek, hívjátok idegennyelvű ismerőseiteket is.

Még nem késett el a népnyi sereglet, ha meg akar látogatni néhányat a BÖF rendezvények közül. Javában tartanak a szórakoztatóbbnál izgalmasabb műsorok, a hozd el anyádat helyett inkább a hozz mindenkit szlogen lenne a megfelelő.

Október 15-én, pénteken a zene szerelmesei semmiképp se hagyják ki a Millenáris Teátrumot, ahol az Új Zenei Stúdió programon a különböző évtizedek muzsikáit foghatod be hallójárataid tekervéynes szövevényével. Akik színházba mennének, a Nemzeti Színház Nagyszínpadán az osztrák Schauspielhaus Graz ad elő a magyar Szputnyik Hajózási Társasággal. De lesz food&film program a Kinoban, táncikálás a THália Színházban, s még több színház a Trafóban.

Október 16-án, szombaton már valószínűleg jobban ráérsz. Tervezz be egy könnyed tánc programot az MU színházban, vagy az Artus Kortárs Művészeti Stúdióban, electonikázz a Diesel Klubban, de mehetsz színház szakkörre a West-Balkánba is. Ha ez sem elég, s előző nap nem értél rá, nyomás a KINO-ba vagy a Nemzeti Színházba kultúrálódni.

Budapesti Őszi FesztiválOktóber 17-én, vasárnap a zárónapon a KINO-ban Food&Film program lesz "Nagy problémák, kis lépések" címmel. A Thália Arizóna Stúdiójában a Maladype Színház adja elő Csehov Platonovját, méghozzá bemutató előadás keretében. Az MU színházban Big Mouth táncos program lesz, az Artus Stúdióban pedig a Gyár című performanszt kukkolhatod-kagylózhatod Nagy Csillával, és az Artus társulatával.

A részletes programokért kattanj-böffenj a bof.hu-ra, ahol egy kis lefelé gurigázás után szemedbe ötölnek az aktuális és a futurisztikus programok is. A programokra jegyet kell váltani, melynek módját megismerheted a BÖF-jegyek oldalon.
-e-

Instar Interactive