Útfélen

Betyárkodj a Bakonyban!

kalandHej élet, be gyöngy élet, ennél tényleg nem lehet szebb és jobb. Mielőtt az ösztönző dalunkra bevonulnál katonának, eláruljuk, hogy most nem erre hívunk. Csupán arra, hogy fedezd fel a Bakony kincseit kicsit másképp, és közben persze érezd jól magad. A Sobri Jóskában erre lehetőséged nyílik. De miről is beszélünk?

Ha liánokon szeretnél függeszkedni, hogy Tarzanná vagy Jane-né változz, ha egyszerűen csak falra másznál - és ezt nem az idegességtől tennéd - vagy éppen a modern világ egyik szülöttjét a vízi dodgemet próbálnád ki, akkor feltétlen el kell látogatnod a Sobri Jóska Bakonyi Kalandparkba.
A kalandpark teljes felszereltséggel (étterem, szigetbár, szállás stb...) vár kicsiket és nagyokat, egyéneket és csoportokat egyaránt. Sokféle lehetőség, jobbnál jobb programok közül válogathatsz (ezekről a kalandpark honlapján olvashatsz), mindezt úgy, hogy a haverokkal töltött időt havi zsebpénzedből is állni tudod. Jól hangzik, ugye?

És ha egynapi kalandvarázs nem volna elég, a nyár közeledtével a park háromnapos programot ajánl neked. Tölts június 18-20 között néhány napot a haverokkal náluk, ahol a kalandparki csodák mellett a Magna Cum Laude zenél neked! Erre az időre 7-8 fős csapatok jelentkezését várják, akik értékes nyereményekért és kupáért szállnak versenybe egymással. A csapatok regisztrációjáról honlapjukon olvashatsz. Számítanak rád, ezért ne hátrálj meg! Sobri Jóska bácsi már vár Téged/Titeket. Tehát kalandra fel!

Instar Interactive