Városháza

Légy Nisi Masa forgatókönyvírója!

Nisi MasaHát ez meg mi a fene? - kérdezhetnéd jogosan. Nem Misi Masáról, a mosómedvéről fecsegünk itt neked. Olvass minket tovább, és megtudod, miről is szól a fáma!

A Nisi Masa egy nemzetközi ifjúsági szervezet, amely 23 országban hirdeti meg - idén is - rövidfilmes forgatókönyvíró pályázatát. Méghozzá 18-28 év közötti fiatalok számára. A forgatókönyv témáját te választod, állj elő tehát valami frenetikussal és nyerj! Hogy mit is?
Részt vehetsz az European Short Pitch projekten, mely két részből áll. Először 2011. január 10-15. között a franciaországi Moulin d'Andé-Céci-ban - ami egy íróknak fenntartott rezidencia - lezajló workshopon, ahol profikkal fejlesztheted tovább eddig megalkotott pályaművedet. Eztán az itt elkészült terveket a pályázók - így talán te is - márciusban mutathatják be neves producerek előtt. Mit kell ehhez tenned?

Eredeti forgatókönyvet írni magyar vagy angol nyelven, amelynek terjedelme nem haladhatja meg 20 000 karaktert. Pályázatodat a pályázati űrlappal együtt 2010. július 31-ig az alábbi címre eljuttatni: 1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 63. A pályázati űrlapot itt találod.

A döntőbe jutott magyar forgatókönyvírót a FilmJus támogatja abban, hogy a
European Short Pitch 500 eurós részvételi díját átvállalja. A szállást és útiköltségeket a Nisi Masa szervezet állja számodra. Neked tehát nincs más dolgod, mint világot látni, és híressé válni. Elkezdheted már akár ma. Hajrá!

(zs)

Hozzászólások

a mosómedve az mosó masa

jávorpál képe

a mosómedve az mosó masa volt, legalábbis nálunk, nem misi masa...

Instar Interactive