Városháza

Fekete István nyomdokain

http://www.szijjferi.hu/agro/vakond.phpTudsz egy jó sztorit a lápban békászó, vagy éppen a föld alatt serénykedő védett állatról? Akkor küldd el a VPM-nek, akik kötetben jelentetik meg a legjobb írásokat!

Védett állatainkról, a gólyáról és a vakondokról szóló verseket, történeteket vár a Vizuális Pedagógiai Műhely. A badacsonytördemici társaság módszeresen járja végig hazánk védett állatait. Ezúttal már harmadik alkalommal kér fel írással foglalkozó, természetszerető szerzőket, hogy meséljenek hazánk védett állatairól. A pályázatra bárki beküldheti magyar nyelven írott művét, hiszen a Vizuális Pedagógiai Műhely elsődleges célja az, hogy megjelenéshez segítse az induló amatőr írókat, költőket.

A pályázati anyagokat e-mailben (csatolt fájlként Word dokumentumban - Times New Roman betűtípussal, 12-es betűnagyságban, normál sorközzel, 2,5-2,5-es margóval, 1 hasábos tördelésben) várják, a vedett3@verslista.hu e-mailcímen 2010. szeptember 25. szombat éjfélig. A levél tárgya legyen minden esetben: "VÉDETT ÁLLATOK 3."!

-vn-

Instar Interactive